Didžiausias LowCarb - maisto produktų tinklas Lietuvoje!Pristatymas visoje Lietuvoje!

"Bio Planet" Inulinas, ekologiškas (250 g)

8,26 €
Išparduota

„Bio Planet“ ekologiškas inulinas – tai 100% ekologiškos mėlynosios agavos (Blue Agave Tequilana Webberis) milteliai.

Kiekis

 

Saugus apmokėjimas internetu.

 

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 Eur.

„Bio Planet“ ekologiškas inulinas – tai 100% ekologiškos mėlynosios agavos (Blue Agave Tequilana Webberis) milteliai. Maistingas saldiklis, švelniai saldaus skonio, puiki alternatyva cukrui. Dalis inulino neįsisavinama žarnyne ir dalyvauja virškinime kaip maistinė ląsteliena. Tuo pačiu inulinas visų pirma lėtina angliavandenių ir riebalų pasisavinimą, o tai taip pat svarbu sergantiems cukriniu diabetu. Visų antra, jis suriša ir šalina iš organizmo cholesterolį, sunkiuosius metalus ir kitas toksines medžiagas, susidarančias arba patenkančias į žarnyną. Trečias svarbus momentas yra tas, kad inulinas yra viena iš pačių efektyviausių normalios žarnyno mikrofloros atstatymo priemonių. Taip pat inulinas turi didelę reikšmę sveikiems kaulams. Skildamas žarnyne, jis sudaro didelį kiekį organinių rūgščių, kurios greitina maistinio kalcio jonizacijos procesą ir tuo pačiu ženkliai gerina jo pasisavinimo efektyvumą. Reguliariai vartojant inuliną įvyksta cukraus kiekio kraujyje sumažėjimas ir pagerėja fiziologinis insulino efektyvumas, o tai lemia I ir II tipo cukrinio diabeto profilaktiką ir ženklų sergančiųjų šiomis ligomis būklės pagerėjimą. Inulinas ne tik normalizuoja angliavandenių apykaitą, bet ir skatina cholesterolio sumažėjimą kraujyje, tuo pačiu mažindamas širdies ir kraujagyslių ligų riziką.

Sudedamosios dalys: inulinas * 100% (* sertifikuotas ekologiškas ingredientas). Sudėtyje gali būti glitimo, žemės ir kitų riešutų, sezamų ir sojų. Per didelis vartojimas gali laisvinti vidurius.

Maistinė vertė:

Energinė vertė: 100 g - 848 kJ / 210 kcal Riebalai 0 g - iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g Angliavandeniai 8 g - iš jų cukrų 8 g - iš jų poliolių 0 g Skaidulinės medžiagos 89 g Baltymai 0 g Druska 0,5 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.

Product Details

CPE1

Pridėti atsiliepimą

Jūsų el. Pašto adresas nebus paskelbtas. Būtini laukai yra pažymėti*

Susiję produktai

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.