Rudasis eritritolio cukrus gaminamas iš trijų ingredientų - eritritolio, stevijos ir karamelės. Eritritolis sudaro didžiąją produkto dalį, o stevija padidina saldumą iki tokio pat saldumu kaip cukrus. Nedidelis karamelės kiekis prideda auksinę spalvą, o svarbiausia - saldų riešutų skonį ir rudojo cukraus tekstūrą.
Sukrin: 1 – yra natūralus produktas be priedų, tai eritritolio ir stevijos mišinys. Jis yra gaminamas natūralaus fermentacijos proceso metu. Į eritritolį pilamas nedidelis kiekis steviolio glikozidų, kad Sukrin: 1 būtų toks pat saldus kaip cukrus, 1:1.
Tai natūrali alternatyva cukrui, pasižyminti antioksidacinėmis savybėmis. Puikiai tinka arbatai, kavai ir kitiems karštiems gėrimams saldinti. Taip pat, naudojamas kaip saldiklis gaminant uogienes, kompotus, sirupus, konditerijos gaminius.
„Sukrin Gold“ yra gintaro spalvos rudojo cukraus pakaitalas, pasižymintis išskirtiniu saldžiu skoniu. Jame beveik nėra kalorijų; tik 8 kcal 100 g - tai tik 2% kalorijų įprastame cukruje!
„Sukrin Gold“ yra gintaro spalvos rudojo cukraus pakaitalas, pasižymintis išskirtiniu saldžiu skoniu. Jame beveik nėra kalorijų; tik 8 kcal 100 g - tai tik 2% kalorijų įprastame cukruje!
Steviolio glikozido pagrindu sudarytas skystas saldiklis naudojamas kaip cukraus pakaitalas arbatai, kavai ir kitiems karštiems gėrimams saldinti. Stevijai būdingo saldaus skonio, be kvapo.