Šie aukštos kokybės baltymai iš karvių pieno natūraliai susideda iš 20% išrūgų ir 80% kazeino baltymų, todėl yra puikus baltymų šaltinis praturtinantis baltymais Jūsų mitybą.
„Konzelmann's“ avižų skaidulų milteliai naudojami labai įvairiai. Gamindami daugybę receptų padidinkite skaidulų kiekį ir greičiau pajuskite sotumo jausmą.
Bambukų skaidulų milteliai yra idealus kepimo priedas dėl gero skysčių sugerimo (maždaug keturis kartus viršija savo svorį vandenyje) arba siekiant padidinti skaidulų kiekį bei sumažinti angliavandenių kiekį patiekaluose.
MCT yra vidutinės grandinės riebalų rūgštys, 100% gaunamos iš kokoso. MCT milteliai rekomenduojami sportininkams, fiziškai aktyviems žmonėms bei laikantis keto bei low carb mitybų.
Kakavos aliejus (kietos konsistencijos, dar vadinamas „kakavos sviestas“) – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Konjako milteliai gaminami iš konjako šaknies, dar kitaip vadinami gliukomananu. Tai ypač tinka laikantis keto, low carb ar paleo mitybų, nes puikiai sutraukia vandenį, ypač išbringsta ir suteikia ilgalaikį sotumo jausmą.
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės, dar kitaip vadinamos Psyllium, yra puikios augalinės kilmės maistinės skaidulos. Gysločio sėklų luobelėse esančios gleivinės medžiagos nevirškinamos ir žarnyne neabsorbuojamos, todėl gali būti veiksmingos esant vidurių užkietėjimui.