Kokosų miltai išgaunami iki miltelių apdorojant kokosą – jie pasižymi lengvumu, švelniu skoniu ir tuo, kad daugeliu atvejų gali būti naudojami vietoje įprastų miltų arba maišomi su jais. Pasitelkite kokosų miltus kaip ingredientą ruošdami ir kepamus, ir nekeptus desertus.
Ksilitolis – augalinės kilmės saldiklis, turintis žemesnį (8-12 kartų) glikemijos indeksą už įprastą cukrų, todėl tinkantis diabetikams, nutukusiems asmenims bei keto ir low carbs mityboms. Jis nesuteikia maistui pašalinio poskonio, yra panašaus saldumo kaip ir cukrus.
Migdolai – neabejotinai karališki riešutai, dėl gausybės svarbių maistinių medžiagų gali būti laikomais vienais vertingiausių. Šių riešutų miltai – tai puikus, maistingas, sveikas ir įvairius patiekalus dar labiau pagardinantis įprastų kvietinių miltų pakaitalas. Be glitimo.
Tai natūrali alternatyva cukrui, pasižyminti antioksidacinėmis savybėmis. Puikiai tinka arbatai, kavai ir kitiems karštiems gėrimams saldinti. Taip pat, naudojamas kaip saldiklis gaminant uogienes, kompotus, sirupus, konditerijos gaminius.